Pavlova med pasjonsfrukt

Pavlova med pasjonsfrukt

  • Tilbredningstid:

    2 timer 30 min

Perfekt til bursdag, konfirmasjon, 17. Mai og sommerlige festligheter!

Ingredienser

  • 4 stk eggehviter
  • 1 klype salt
  • 2 ½ dl sukker
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ss maizena
  • 1 ts sitronsaft

Fyll

  • ½ l kremfløte
  • 1 glass lemmoncurd
  • 2 ts sukker
  • 6 stk pasjonsfrukt
  • 1 stor mango
  • 1 dl kokosflak
  • mynte

Oppskrift

Slik gjør du:

1. Sett ovnen på 225°C.

2. Visp eggehviter og salt til et hardt skum, helst i en bolleav glass eller metall. Tilsett litt og litt av sukkeret mens du fortsatt visper. Visp i 8-10 minutter til røra er seig og luftig. Rør forsiktig inn vaniljesukker,maizena, sitronsaften

3. Ha marengsen på et bakepapir. Form den til et rundt fat med kanter og en fordypning i midten. Sett den i ovnen og senk varmen til 120°C. Stek i 90 minutter og skru av ovnen. La bunnen stå i ovnen til den har blitt kald.

4. Pisk kremen med sukkeret og fordel den utover marengsbunnen. Topp med lemoncurd, mango biter og delte passionsfrukt, kokosflak og mynte.

Server med et stort smil! 

Vel bekomme!