Lun blomkålsalat med kyllingsalatkjøtt, mais og cheddar

Lun blomkålsalat med kyllingsalatkjøtt, mais og cheddar

Lun blomkålsalat med kyllingsalatkjøtt, mais og cheddar
  • Tilbredningstid:

    30 min

En salat trenger ikke være kjedelig! Prøv denne å skap en ny sommerklasssiker. Denne salaten har både sødme og smaker som overrasker. Den tar blomkål til en ny høyde!

Ingredienser

Du trenger:

  • 1 pk prior kyllingsalatkjøtt
  • 1 stk blomkål
  • 4 stk maiskolber
  • 1 neve hasselnøtter
  • 100 gram smør
  • Salt
  • 2 never erteskudd eller ruccola
  • 1 god blokk cheddar

Oppskrift

Slik gjør du:

Del blomkål i skiver slik at du får trestammen gjennom  skivene. Grovhakk hasselnøtter og pannestek dem. Legg blomkålskivene på grillen sammen med maiskolber og grill de møre. Fordel skivene utover et stort fat og legg kolbene på siden – eller skjær av maisen og vend inn mellom blomkålen. Topp med erteskudd eller ruccula, kyllingsalatkjøtt og lune nøtter. Ha over klatter med smør, litt salt og grovhakket cheddarost. 

Tips: Ønsker du en dressing til kan du blande inn litt dijonsennep og honning i olivenolje.

Vel bekomme!