Kyllingpai

Kyllingpai

  • Tilbredningstid:

    1 time

Fjern skinnet på kyllingen, skjær kjøttet i biter og legg dem på paibunnen

Ingredienser

Paibunn

  • 100 g smør
  • 160 g hvetemel
  • 2 ss kaldt vann

Fyll

  • 240 g grillet kyllingkjøtt
  • 140 g cherrytomater
  • 2 ss hakket basilikum
  • 4 stk Prior egg
  • 2 ½ dl melk
  • 1 ts sennep
  • Salt og pepper
  • 120 g revet ost

Oppskrift

Slik gjør du:

Smuldre sammen smør og mel. Tilsett vann og arbeid sammen til en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk så ut deigen i en paiform og prikk med en gaffel. Stek paibunnen ved 200 °C i 10-12 minutter til den er litt gyllen.

Fjern skinnet på kyllingen, skjær kjøttet i biter og legg dem i paibunnen. Del tomatene i to og legg dem på kyllingen. Dryss over basilikum. Pisk sammen egg, melk, sennep, salt og pepper. Hell eggeblandingen over i bunnen, og dryss over revet ost. Stek paien i ca 30 minutter til eggeblandingen er stiv. Paien serveres lun.

Server med en blandet salat, og en god dressing.


 

Vi anbefaler disse produktene