Søk:

Kyllingpai

Kyllingpai

Ingredienser

porsjoner
  • Paibunn:

    • 100 g smør
    • 160 g hvetemel
    • 2 ss kaldt vann
  • Fyll:

    • 240 g grillet kyllingkjøtt
    • 140 g cherrytomater
    • 2 ss hakket basilikum
    • 4 stk Prior egg
    • 2 ½ dl melk
    • 1 ts sennep
    • Salt og pepper
    • 120 g revet ost

Slik gjør du

1 timer
middels

Slik gjør du:

Smuldre sammen smør og mel. Tilsett vann og arbeid sammen til en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk så ut deigen i en paiform og prikk med en gaffel. Stek paibunnen ved 200 °C i 10-12 minutter til den er litt gyllen.

Fjern skinnet på kyllingen, skjær kjøttet i biter og legg dem i paibunnen. Del tomatene i to og legg dem på kyllingen. Dryss over basilikum. Pisk sammen egg, melk, sennep, salt og pepper. Hell eggeblandingen over i bunnen, og dryss over revet ost. Stek paien i ca 30 minutter til eggeblandingen er stiv. Paien serveres lun.

Server med en blandet salat, og en god dressing.


 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no