Kyllingfilet med couscous, mandel og aprikos

Kyllingfilet med couscous, mandel og aprikos

Kyllingfilet med couscous, mandel og aprikos

Ingredienser

  • 4 stk Prior kyllingfilet
  • 1 dl mandler
  • 1 dl tørket aprikos
  • 4 stk stilker stangselleri
  • 1 stk paprika
  • 1 stk hjertesalat
  • 1 stk agurk
  • 4 porsj. Couscous eller quinoa
  • Timian til servering

Dressing

  • 3 dl gresk yoghurt
  • 3 ss dijonsennep
  • 2 ts cumin
  • salt og pepper

Oppskrift

Slik gjør du: 

Stek kyllingen i en nøytral olje i panne til de er klare, ca 15 min. Kok couscousen etter anvisning på pakken. Skjær grønnsakene i tynne strimler. Rist mandlene lett i pannen om du ønsker. Klipp aprikosen i mindre biter med en saks, eller bruk en skarp kniv Bland alt sammen i en salatbolle. Bland ingrediensene til dressingen. Hell over olje og server med kyllingfilet på toppen.  Server med frisk timian.

Vel bekomme!