Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

Persille- og hvitløksgrillede kyllingfileter med coleslaw av eple, fennikel og sellerirot

Ingredienser

  • 4 stk Prior kyllingfilet
  • 4 stk hvitløksfedd
  • Rikelig med kruspersille
  • olivenolje
  • salt og pepper

Coleslaw med eple og sellerirot

  • 3 stk grønne epler
  • ½ dl lettmajones
  • 2 stk fennikel
  • 1 dl lettrømme
  • 2 ss finrevet tepperrot
  • 3 ss revet sellerirot
  • salt og pepper

Oppskrift

Slik gjør du: 

Lag et snitt i hver filet. Skrell og skjær hvitløk i tynne skiver og putt dem inn i snittet sammen med persille. Pensle filetene med olje. Strø over salt og pepper. Grilles på middels varme i 5-7 minutter på hver side.

Coleslaw med eple og selleri:

Skjær fennikel og eplene i tynne strimler med en skarp kniv eller en mandolin. Legg i en skål. Rør sammen majones, rømme og revet pepperrot og smak til med salt og pepper. Bland sammen med fennikel og epler. Legg på et fat og riv rikelig med sellerirot over.

Vel bekomme!