Kylling surret med kalkunbacon

Kylling surret med kalkunbacon

  • Tilbredningstid:

    25 min

Ingredienser

  • 4 stk marinert Prior kyllingfilet
  • 8 stk strimlet bacon
  • tannpirkere
  • 1 ½ dl fløte
  • ½ ts salt
  • 1 ts pepper
  • 1 stk brød

Oppskrift

Fremgangsmåte

  1. Surr baconet rundt hver kyllingfilet. Fest dem med tannpirkere.
  2. Stek kyllingen i ildfastform på 200 grader i omtrent 15 minutter. 
  3. Sett på grillinnstilling på ovnen når kyllingfiletene er såpass stekt at baconet er sprøtt og gyllent. 
  4. Kok opp kraften fra den ildfaste formen med litt vann, og tilfør fløten for å lage saus.
  5. Server med ferskt brød

Ekstra godt: Server kyllingfiletene sammen med råstekte poteter, og du vil kjenne at det metter ekstra godt!