Kalkunbiff med tomat- og jordbærsalsa

Kalkunbiff med tomat- og jordbærsalsa

kalkunbiff tomat jordbersalsa.jpg
  • Tilbredningstid:

    25 min

Ingredienser

  • 4 stk skiver kalkunbiff
  • salt og pepper
  • smør til steking
  • 4 stk landbrødskiver
  • olivenolje
  • 16 stk cherrytomater
  • 1 stk kurv jordbær
  • 2 ts sitronskall
  • 2 ts hvitvinseddik
  • maldonsalt og pepper
  • 1 stk neve basilikum og mynte

Fetadip

  • 400 g fetaost
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 stk hvitløksfedd
  • 4 ss olivenolje

Oppskrift

Slik gjør du:

Romtemperer kalkunbiffene, og krydre med salt og pepper. Stek biffene i smør over middels varme i 2-3 min på hver side, og la de hvile ca. 5 minutter før servering. Ha olivenolje på landbrødskivene og grill dem i grillpanne.

Del tomater og jordbær og ha dem i en bolle. Tilsett sitronskall, eddik, salt, pepper og hakkede urter. Rør om til en grov salsa.

Mos sammen ingrediensene til fetadipen og ha det i en skål. Server salsaen på grillet landbrød, og topp med kalkunbiffer.