Kyllingspyd med chorizo, urter, tomat og vannmelonsalat

Kyllingspyd med chorizo, urter, tomat og vannmelonsalat

Kyllingspyd med chorizo, urter, tomat og vannmelonsalat
  • Tilbredningstid:

    40 min

Lyst å servere noe annet enn den vanlige kyllingfileten? Lag gillspyd av kyllingkjøttdeig og overrask vennene dine med noe spennende!

Ingredienser

Du trenger:

  • 1 pk Prior kyllingkjøttdeig
  • 2 stk fersk chorizo
  • 1 neve bladpersille
  • 1 neve oregano
  • 1 stk Prior egg
  • 8 stk ferske spikkede pinner fre hagen - eller grillpinner (husk å legge i vann før bruk)
  • 1 pakke cherrytomater
  • 1 pakke gule eller miksede tomater
  • 1 stor båt vannmelon
  • 1 stk lime
  • olivenolje
  • salt&pepper
  • aioli
  • pesto

Oppskrift

Slik gjør du:

Ha kyllingkjøttdeig i en bolle sammen med hakket choritzo, og urter. Vend inn et egg og rør det godt sammen. Kutt 8 små bjørkepinner, eller bruk ferdige grillpinner – men husk å legg de i vann litt før bruk. Form pølser rundt pinnene og du har smakfulle spyd til grillen. Del tomater i to og vannmelon i biter og vend det sammen med olivenolje, hakket oregano og saften av lime. Grill spydene og server med en god pesto eller aioli og godt brød.  Fetaostkrem er også godt til :) 

God sommer!

Vel bekomme!