Grillpølser og kikertsalat

Grillpølser og kikertsalat

  • Tilbredningstid:

    30 min

Ingredienser

  • 1 pakke Prior Grillpølser
  • 1 pakke nanbrød
  • 8 skiver sprøstekt bacon

Kikertsalat

  • 2 stk avokado
  • 1 stk lime
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 lite glass glass pesto
  • ½ stk rødløk

Oppskrift

FREMGANGSMÅTE

 

  1. Grill pølsene i omtrent fem minutter.
  2. Del avokadoene, og fjern sten og skall. Skjær avokadokjøttet i små biter og vend bitene i limesaft. 
  3. Bland inn kikerter, pesto og grovhakket løk.
  4. Server pølsene på lune nanbrød sammen med sprøstekt bacon og kikertsalat.

Tips: Kikertsalaten smaker godt til alt stekt hvitt kjøtt.

Vi anbefaler disse produktene

Andre gode oppskrifter