Frittata med kyllingbacon, feta og brokkoli

30 Lett 4 pers.

Frittata med kyllingbacon feta og brokkoli

Frittata - er en italiensk omelett som du kan fylle med mye godt. Hva med å prøve denne omeletten med bacon, fetaost og brokkoli?

1

Slik gjør du

Pisk eggene i en bolle sammen med litt salt og pepper. Bruk mindre salt enn du vanligvis ville ha gjort, da både bacon og ost inneholder salt. Sett til side.

2

Del baconet i 3 cm store biter og stek i en stor stekepanne til det er gyllent.

I mellomtiden, del brokkoli i små buketter, rødløk i tynne skiver og fetaost i små terninger. Bland det inn i eggene.

3

Hell eggeblandingen over baconet og la frittataen stivne på lav til middels varme. Du kan sette på et lokk eller hvis du har en panne som tåler å stå i stekeovnen, sett den inn på 180°C i 10 minutter, til frittataen har stivnet. Dryss over frisk oregano eller basilikum. Server med et dryss av urter, som oregano eller basilikum.

Eggsporing

Spor ditt PRIOR-egg

Visste du at hvert enkelt PRIOR-egg kan spores? Med denne sporingsfunksjonen kan du finne ut hvilken bonde som har ansvar for hønene som har lagt nettopp ditt egg. Skriv inn koden du finner på egget (8 siffer) for å finne produsenten av dette egget.

Dette egget er produsert hos:

${result.title}
som holder til i ${result.county}.
Her er det ${result.numberOfHens} 🐓, som produserer ${result.eggsPrDay} 🥚 hver dag.

Du kan se mer her
${result.message}
Loading spinner Loading spinner