Eggeskyer med løvtynn kyllingfilet, gressløk og parmesan

Eggeskyer med løvtynn kyllingfilet, gressløk og parmesan

Eggeskyer med løvtynn kyllingfilet, gressløk og parmesan
  • Tilbredningstid:

    20 min

Ingredienser

Du trenger:

  • 4 stk egg
  • 1 dl finrevet parmesan
  • ½ Prior løvtynn kyllingfilet
  • salt og pepper
  • gressløk til servering

Oppskrift

Slik gjør du:

Sett ovnen på 180 grader. Skill eggehviter og eggeplommeri to boller. Pass på at eggeplommene ikke sprekker. Finhakk Prior løvtynn kyllingfilet. Pisk eggehvitene stive med en elektrisk visp. Vend forsiktig ned revet parmesan, Prior løvtynn kyllingfilet og krydre røren med salt og pepper. Fordel røren i 4 flate boller på en stekeplate med bakepapir. Lag en liten grop i midten. Stek i ovnen i ca. 5 min. Ta ut platen. Ha forsiktig over en eggeplomme i hver kake i den lille gropen. Stek så videre i ovnen i ca. 3-5 min eller til eggeplommen blitt litt fast. Server med litt finhakket gressløk og revet parmesan. 

Vel bekomme!