Eggerøre med asparges, sjampinjonger og løk

Eggerøre med asparges, sjampinjonger og løk

eggerore m asparges sjampinjonger.jpg
  • Tilbredningstid:

    15 min

Ingredienser

  • 6 stk Prior egg
  • 6 ss melk, vann eller fløte
  • salt og pepper
  • smør til steking
  • 12 stk delte aspargestopper
  • 1 stk neve sjampinjonger i skiver
  • 1 stk hakket løk

Oppskrift

Slik gjør du:

Knekk eggene i en bolle og tilsett melk. Krydre med salt og pepper, og pisk lett sammen.
Smelt litt smør i en stekepanne og surr aspargestopper, sjampinjonger og løk uten at det får farge.
Tilsett eggemassen. Rør hele tiden i stekepannen til eggerøren er kremete.

Ha eggerøren over på et serveringsfat, og server.

 

Tips: Server denne gode eggerøren på en buffe sammen med andre småretter, som frokost eller til kvelds på grovt brød.