BBQ-marinert kyllingfilet med grillet ananas, grønnsaksspyd og korianderdipp

60 Lett 4 pers.

Prior kyllingfilet miks med grønnsaksspyd og ananas anrettet med korianderdipp

Sommerlig og digg grillmat med PRIORs BBQ-marinerte filetmiks og masse sommerlig tilbehør. Nam!

1

Begynn med grønnsaksspyd

Del ananasen i fire båter eller tykke skiver. Rens og skjær grønnsakene i jevne biter og tre dem lagvis på grillspyd. Pensle spydene med olje og krydre lett med salt og pepper. Grill ananasen og grønnsakspydene gylne og møre.

2

Lag korianderdipp

Bland finhakket koriander med yoghurt og olivenolje. Smak til med limesaft og salt. Alternativt kan du kjøre blandingen i stavmikser.

3

Tilbered filetmiksen og server

Tilbered PRIOR Kylling Filetmiksen som beskrevet på pakken. Server med grillet ananas, grønnsakspyd og korianderdipp.

Vel bekomme, fra PRIOR og Lise Finckenhagen.