Søk:

Årets innovasjon!

kalkun

Prior Garantert saftig kalkun ble kåret til årets innovasjon av Dagligvareleverandørenes Forening.

- Vi er utrolig stolte over å gå helt til topps i DLF sin kåring av årets innovasjon! Med Prior Garantert Saftig Kalkun har vi gitt forbrukerne løsningen på saftig kalkunfilet - hver gang. Og vi har med dette også gitt forbrukerne et alternativ på middagsbordet, sier kategorisjef i Nortura, Kjersti Sørby. Salget så langt har vært svært godt og Nortura har derfor lansert flere produkter i samme unike emballasje. Prisen ble det ut av Stortingsrepresentant Knut Storberget, som også sitter i juryen. Juryen begrunner tildelingen med at produktet er:  

  • En innovasjon som gir en betydelig, opplevd forbrukerfordel
  • En lansering som har skapt vekst og ny utvikling i kategorien
  • Et produkt som treffer viktige trender i markedet: Sunt, raskt og godt
  • En god plattform for videre produktinnovasjon 

Prior Garantert Saftig Kalkun kommer i fire varianter - filet, bryst og lår. Kjøttet er renskåret, krydret og for øvrig ubehandlet. Det er pakket i en stekepose som man putter rett i ovnen. Etter en stund åpner posen seg slik at det blir stekeskorpe. Etter kun 40 minutter tar du posen ut av ovnen, tar ut kjøttet, heller kraften i en kjele som grunnlag for saus og kaster emballasjen. Ingen oppvask – ikke noe søl. Og vi garanterer at kjøttet er saftig og mørt hver eneste gang! Blir det rester til overs er de utmerket til pålegg eller i en gryte da kjøttet fortsatt er saftig når det er kaldt. Den unike emballasjen gjør også at det er behov for mindre salt og krydder på produktet enn ellers.  

DLFs Innovasjonspris ble opprettet i 2007 for å sette fokus på produktutvikling og innovasjon blant merkevareleverandørene. Årets innovasjon ble kåret på det prestisjetunge høstmøtet 16. oktober, og delt ut av juryens leder Knut Storberget, Arbeiderpartiets næringspolitiske talsmann.  

Juryen hadde 24 nominerte innovasjoner å velge blant, og det var tøff kamp om finaleplassene i siste runde. I finalen var det Fjordlands byggrynsprodukter, Prior Garantert Saftig Kalkun og Gilde Santa Kristina spekemat til storhusholdning som konkurrerte.

Verktøylinje

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     974 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070
Personvern

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no