Søk:

Håndteringstips

Se også våre filmer for håndtering

  • I dag

    I dag

    Prior er den største leverandøren av hvitt kjøtt og egg i Norge.

  • 0

    Et nytt årtusen

    Prior omorganiseres til et konsern.

  • 0

    90-årene

    Det ble lansert ferske stykningsdeler, av kylling og kalkun. Egg ble lansert i ulike varianter.

  • 0

    80-årene

    Marinert kylling ble lansert.

  • 0

    70-årene

    Foredlingsanlegg for egg og hvitt kjøtt ble etablert. Prior ble etablert som varemerke.

  • 0

    60-årene

    Organisert broilerproduksjon ble satt i gang.

  • 0

    50-årene

    Det ble etablert egne reguleringsanlegg, fjørfeslakterier, og det ble satt av penger til opplysningsvirksomhet.

  • 0

    40-årene

    I krigsårene la Norske Eggcentraler ned sin virksomhet.

  • 0

    30-årene

    I denne første 10-års perioden arbeidet Norske Eggcentraler S/L iherdig for bedring av eggkvaliteten.

  • 0

    Før 1929

    Stortinget bevilget penger til eggsamvirket og det ble enighet om å få til en landbrukssammenslutning.

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no