Søk:

Smaalenene lår i et hot rede

Smaalenene lår i et hot rede

Ingredienser

porsjoner
  • Marinade:

    • 1 stk finhakket chili
    • salt og pepper
    • 1 dl olje
    • 1 stk appelsin, saften
    • 4 stk Smaalenene lår naturell
    • 10 stk poteter
    • 2 stk appelsiner
    • 8 stk plommer
    • 1 stk mango
  • Saus:

    • 1 dl appelsinjuice
    • 1 stk appelsin, kjøttet
    • ½ stk chili
    • 1 stk finhakket hvitløkfedd
    • 2 ss honning
    • Filodeig
    • 2 ss mynte

Slik gjør du

1 timer 30 min
middels

Slik gjør du:

Bland ingrediensene til marinaden og gni inn Smaalenene låret med den. Pensle gjerne ofte under stekingen. Stek dem i ovnen på 180 °C i ca. 45 minutter.

Skjær poteter, appelsiner, plommer og mango i båter. Ha poteter i langpanne og hell over resten av marinaden. Stek i ovn ved 180 °C i ca. 20 minutter. Ha i fruktbåtene og stek videre i 10 minutter.

Kok ingrediensene til sausen inn til en tykk saus.

Form 4 reder av filodeig og stek dem til de blir stive (bare noen min.). Fyll all den ovnsbakte blandingen i redene og topp med lårene. Hell sausen over, og server. Dryss finhakket mynte over.


 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Marinadetips

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no