Søk:

Saltimbocca av Kylling

Saltimbocca av Kylling

Ingredienser

porsjoner
    • 4 stk kyllingfileter
    • salt og pepper
    • frisk salvie
    • 4 stk skiver parmaskinke, evt. vanlig spekeskinke
    • 80 g revet sveitserost
    • 400 g fersk båndspagetti (tagliatelle), hvit eller grønn
    • 1.6 dl fløte
    • 2 ½ stk oppskårne, soltørkede tomater
    • hakkede krydderurter

Slik gjør du

30 min

Slik gjør du:

Dryss salt og pepper på kyllingfiletene og stek dem i 2 minutter på hver side. Legg filetene over i en ildfast form.
Legg på friske salvieblader og rull en skive parmaskinke rundt hver filet. Bland revet parmesan og sveitserost og
dryss dette over kyllingfiletene. Sett formen øverst i ovnen ved 225 °C og gratiner i ca. 10 minutter eller til osten er
smeltet og kyllingen er gjennomstekt.  Kok båndspagetti som anvist på pakken. Ha i fløte,
tomater og hakkede krydderurter.

Anrett på tallerken ogpynt med oliven og frisk salvie.


 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no