Søk:

Marinert kylling med chilisaus

Marinert kylling med chilisaus

Ingredienser

porsjoner
    • 4 stk marinerte kyllingbryst
    • 1 stk hakket løk
    • 1 stk hakket hvitløkfedd
    • 4 ss olivenolje
    • 1 stk boks hakkede tomater
    • ½ stk frisk finhakket chilipepper
    • 1 ts salt
    • 1 ts sukker

Slik gjør du

25 min
enkelt

Slik gjør du:

Stek kyllingen etter anvisning på pakken.

Fres løk og hvitløk i olje. Ha i tomater og chilipepper. La alt koke noen minutter. Smak til med salt og sukker.

Server med ris eller potetbåter, og en deilig salat.

 



 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no