Søk:

Kyllinglår confit med soppsaus

Kyllinglår confit med soppsaus

Ingredienser

porsjoner
  • Kylling:

    • 4 stk kyllinglår
    • 3 stk hvitløkfedd
    • salt og pepper
    • 6 dl andefett eller olivenolje
  • Soppsaus:

    • 300 g sjampinjong
    • 3 stk sjalottløk
    • 1 stk hvitløkfedd
    • 2 ½ dl kremfløte
    • 2 ss smør
    • salt og pepper
  • Stekegrønnsaker:

    • 300 g små gulrøtter
    • 200 g småløk
    • 100 g sukkererter
    • 1 stk liten rød chili
    • 1 stk hakket kinahvitløk
    • 2 ss soyasaus

Slik gjør du

1 timer 20 min
enkelt

Slik gjør du:

Legg kyllinglår i en bolle, ha over finhakket hvitløk, salt og pepper. Dekkes med plastfilm og settes i kjøleskap i ett døgn.

Kyllinglårene skal kokes i fett, helst i andefett, men olivenolje kan også brukes. La det småkoke til lårene er møre. Kan brunes litt i stekepanne etter at de er kokt.

Del soppen i grove biter. Fres soppen i kjele sammen med finhakket sjalottløk og hakket hvitløk. Hell over fløten og la det koke til det tykner litt. Ha i smør og smak til med salt og pepper.

Rens grønnsakene og kok disse i lettsaltet vann. Stek alt i en panne og smak til med soyasaus, salt og pepper.

Server med stekte poteter.


 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no