Søk:

Kyllingfilet med fersken-og estragonsaus

Kyllingfilet med fersken-og estragonsaus

Ingredienser

porsjoner
    • 6 stk Prior Kyllingfilet
  • smør til steking

  • Fersken og estragonsaus:

    • 1 stk boks hermetiske ferskner
    • 3 dl tørr hvitvin
    • 2 stk strimler sitronskall
    • 1 ss frisk estragon eller 0.5 ts tørket
    • 1 ½ dl crème fraiche
    • 1 ½ dl hønsebuljong
    • salt, pepper
  • Tilbehør:

    • Ris, salat og fersken

Slik gjør du

35 min
middels

Slik gjør du:

Fersken- og estragonsaus: Grovhakk ferskenene og bland dem med vin, sitronskall og estragon. Kok opp og la sausen trekke ca. 10 minutter. Avkjøl sausen noe. Kjør sausen i matprosessor til en glatt masse. Kok opp på nytt, visp inn crème fraîche og spe med hønsebuljong til sausen får passe fylde. Smak til med salt og pepper og eventuelt litt mer estragon.

Stek kyllingfiletene i smør i middels varm panne ca. 4 minutter på hver side. Dryss over salt og pepper. La filetene hvile ca. 5 minutter før de skjæres opp.

Anrett på varme tallerkener med saus, salat, fersken og nykokt ris.


 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no