Søk:

Kylling mexicane

Kylling mexicane

Ingredienser

porsjoner
    • 1 stk grillet kylling, ca. 1000 g råvekt
    • 3 ss olivenolje
    • 1 stk rød paprika
    • 1 stk grønn paprika
    • 1 stk liten purre
    • 2 stk stilker selleri
    • 1 stk liten boks sjampinjong
    • 3 ss tomatpuré
    • 2 ss chilisaus, evt. chiliketchup
    • 1 ½ dl hønsebuljong (vann + 1/2 buljongterning)
    • 1 ts oregano
    • 4 stk dråper tabasco (kan sløyfes)
    • 1 stk liten boks ananas
    • 2 ts maisenna rørt ut i litt av ananaskraften

Slik gjør du

1 timer
middels

Slik gjør du:

Del kyllingen i serveringsbiter. Del opp grønnsakene. Varm oljen i en stekepanne og fres grønnsakene. Legg i kyllingbitene. Bland kraft fra soppen, tomatpuré, chilisaus og hønsebuljong og hell det over. Dryss over krydder. Kok opp og la sausen trekke 6-8 minutter. Ha i ananasbiter og jevn med maisenna rørt ut i litt av kraften fra ananasboksen. Server retten rykende varm. 

Tilbehør:
Ris eller brød og en grønn salat.
 


 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no