Søk:

Kalkunbiff med ovnsbakte rødbeter og calvados saus

Kalkunbiff med ovnsbakte rødbeter og calvados saus

Ingredienser

porsjoner
    • 2 stk fedd hvitløk
    • 500 g rødbeter
    • 2 ss frisk Oregano
  • salt og pepper

    • 2 ss Balsamicoeddik
  • Olivenolje

    • 500 g minipoteter
    • 2 ss frisk Timian
  • Saus

    • 2 ss brunt sukker
    • 2 ss smør
    • 1 stk hønsebuljong
    • 2 ½ dl eplejus
    • 2 ss rosiner
    • 1 ss maisena
    • 5 ss fløte
    • 3 ss calvados
    • 4 stk Prior Kalkunfilet a 180 g

Slik gjør du

50 min
enkelt

Slik gjør du:


Legg hele hvitløksbåter med skall og rødbeter i båter på folie og srø over fersk oregano. Salt, pepper, balsamicoeddik og olivenolje. Pakk sammen folien og stek mitt i ovn ved 200°C i ca. 40 min. Samtidig ovnsbaker du hele minipoteter. Disse gnir du inn med olivenolje, timian, salt.

 

Saus:

Smelt sukker og smør i en kjele. Ha i buljong, eplejuice og rosiner. La sausen koke i 2 minutter, og jevn den med maisenna. Ha så i fløte og calvados.

 

Krydre kalkunfileter med salt og pepper. Stek i smør et par minutter på hver side til kjøttet er gjennomstekt.

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no