Søk:

Jevnet kyllingsuppe

Jevnet kyllingsuppe

Ingredienser

porsjoner
  • Koking av kraft:

    • Skrog av 2 kyllinger
    • vann
    • 1 stk gulrot
    • 1 stk lite stykke sellerirot
    • 1 stk løk
    • det grønne av en purre
    • 1 stk krydderbukett (persille, timian, laubærblad)
    • salt
    • 9 stk hele pepperkorn
  • Suppe:

    • 0.8 l kyllingkraft
    • 1 stk beger crème fraîche
    • 2 ss maisenna
    • salt og pepper
    • 1 stk gulrot
    • 1 stykke sellerirot
    • litt purre
    • persilledryss

Slik gjør du

1 timer 45 min
middels

Slik gjør du:

Legg kyllingskrogene i en kasserolle og hell over vann så det så vidt dekker. Kok opp og skum kraften. Tilsett grønnsaker, krydderurter og salt. La det småkoke ca. 1 time. Sil kraften og kok den opp. Tilsett crème fraîche og jevn med maisenna. La suppen koke til den har fått fyldig konsistens. Skjær grønnsakene i fine strimler og forvell dem noen minutter. Ha grønnsakene i suppen og smak den til. Dryss over persille. 


 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no