Søk:

Italiensk Smaalenene kyllingsauté med tomat og oliven

Italiensk Smaalenene kyllingsauté med tomat og oliven

Ingredienser

porsjoner
    • 4 stk Smaalenene Gårdskylling lår naturell
    • 8 stk sjalottløk - grovhakket
    • 4 fedd hvitløk, finhakket
    • 2 stk boks hakkede tomater
    • 2 stk terning kyllingbuljong
    • sorte oliven
    • artisjokker

Slik gjør du

40 min
enkelt

Slik gjør du:

Smelt smør i en gryte og brun lårene godt. Tilsett sjalottløk og hvitløk og brun dette lett sammen med kyllingen. Ha i de hakkede tomatene, litt timian og buljong terningen. Kok lårene ferdig med tomatene i ca. 45 min under lokk. Smak til med pepper og evt. litt salt. Rør inn olivenolje og saften fra en halv sitron. Tilsett sorte oliven og artisjokker, og dryss over rikelig med basilikumblader. Serveres med en god salat og landbrød.

Tips: Ha i 1 dl hvitvin etter bruningen og erstatt hakkede tomater med 4 ferske hele
plommetomater.
 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Tilberedning av kyllinglår

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no