Søk:

Grateng med kyllingkjøttdeig

Grateng med kyllingkjøttdeig

Ingredienser

porsjoner
  • Kjøttblanding

    • 400 g Prior Kyllingkjøttdeig
    • 1 stk løk
    • 4 ss tomatpuré
    • 1 pk frossen grønnsaksblanding
    • 1 ts salt
    • ¼ ts pepper
    • smør til steking
  • Hvit saus:

    • 3 ss hvetemel
    • 4 dl melk
    • 5 stk Prior Solegg
    • 1 ts salt

Slik gjør du

1 timer 30 min
middels

Slik gjør du:

Stek kyllingkjøttdeigen og hakket løk. Tilsett tomatpuré og grønnsaker og smak til med salt og pepper. Ha kjøttblandingen i en smurt ildfast form eller en liten langpanne.

Rør ut mel i kaldt vann og kok opp under omrøring til tykk hvit saus. Avkjøl den noe. Skill eggene og ha én og én plomme i sausen. Smak til med salt. Stivpisk hvittene og skjær dem forsiktig inn. Hell gratengrøren over kjøttblandingen og sett formen i ovnen. Stek gratengen ved 200 grader i ca 30 minutter til den er gyllenbrun.

Server straks med poteter eller pasta.

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 09:00 - 15:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Telefon 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no