Søk:

Ferdig ovnsbakt kyllinglår med fylte maiswraps

Ferdig ovnsbakt kyllinglår med fylte maiswraps

Ingredienser

porsjoner
  • Sprø potetbåter

    • 8 stk poteter
    • olivenolje
    • salt og pepper
    • prevencekrydder
    • 1 stk kartong ferdig ovnsbakte kyllinglår
  • pinjekjerner

  • Mild salsa:

    • 2 stk tomater
    • 1 stk slangeagurk
    • ½ stk gul paprika
    • ½ stk frisk ananas
    • 1 stk finhakket sjalottløk
    • 4 ss frisk basilikum
    • 2 ss olivenolje
  • Til servering:

    • 2 stk tomater
    • ½ stk agurk
    • 1 stk paprika
    • 1 stk rødløk
    • 1 dl maiskorn
    • 4 ss ristede pinjekjerner
    • 4 stk maiswraps

Slik gjør du

35 min
enkelt

Slik gjør du:
 

Sprø potetbåter: Del potetene i tynne båter. Bland potetene med litt olivenolje, salt, pepper og provencekrydder. Hell potetene over i en langpanne. Stek potetene på 200 °C i 25-30 minutter, eller til de er møre, gyllenbrune og sprø.

Ta av pappemballasjen og plastfolien og sett aluminiumsskålen rett i ovnen. Stek lårene ved 180 °C i 15 min.

Mild salsa: Finhakk ingrediensene og bland sammen.

Del opp tomater, agurk, paprika og rødløk i små biter. Bland sammen med mais og pinjekjerner og legg alle ingrediensene i maiswrapsene.

Server gjerne med rømme, guacamole, en frisk salat og godt brød.

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no