Søk:

Cannelloni med kyllingkjøttdeig

Cannelloni med kyllingkjøttdeig

Ingredienser

porsjoner
    • 500 g kyllingkjøttdeig
    • 2 ss smør til steking
    • 6 stk lasagneplater
    • 4 ss olje
    • 2 stk rødløk
    • 1 fedd hvitløk
    • 200 g frisk spinat
    • 1 stk pk. snøfrisk naturell
    • 4 ss parmesan
    • salt og pepper

Slik gjør du

30 min

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 225 °C.

Stek kyllingkjøttdeigen i to omganger i en stekepanne. Ta den opp og legg den til side.

Kok lasagneplatene i saltet vann tilsatt litt olje. Kok dem ca. 5 minutter. Dekk en stekeplate med plastfolie og smør olje over. Ta opp lasagneplatene av kjelen og legg platene på stekeplaten.

Skjær løken i tynne båter og skyll spinaten. Stek rødløken raskt. Tilsett spinat og snøfrisk og vend det i pannen med en gaffel med hvitløk på tuppen. Ha kyllingkjøttdeigen tilbake i pannen og smak til med salt og pepper. Legg fyllet i en stripe på lasagneplatene og rull sammen.

Legg rullene i en ildfast form og ha resten av fyllet over. Riv over parmesan og sett formen i stekeovnen i ca. 10 minutter.

Cannelloni smaker godt med en grønn salat og fileter av rosa grapefrukt.

 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no