Søk:

Kyllingsalat med oliven og parmesan

Kylingsalat med oliven og parmesan

Ingredienser

porsjoner
    • 4 stk kyllingbryst med skinn
    • 2 stk hvitløkfedd i skiver
    • Salt og pepper
    • 4 stk store never blandet salat
    • 12 stk cherrytomater
    • 1 pk kokte aspargesbønner
    • 1 dl gode oliven
    • 1 dl revet parmesan
    • 4 ss olivenolje

Slik gjør du

30 min
enkelt

Slik gjør du:


Kyllingbrystene stekes i panne med litt hvitløk slik at de er svakt rosa. Krydre med salt og pepper. Settes til side mens du lager salaten.

Riv opp og vask litt forskjellige typer salat i kaldt vann. La salaten renne godt av seg og bland den med halve cherrytomater, aspargesbønner og oliven. Skjær så opp kyllingen og bland den i salaten mens den er lun. Dryss litt revet parmesan og god olivenolje over før servering.

 

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no