Søk:

Gulrotkake med ostekrem

Gulrotkake med ostekrem

Ingredienser

porsjoner
    • 3 stk egg eller
    • 1.9 dl sukker
    • 2 ½ dl hvetemel
    • 2 ts kanel
    • 1 ½ ts natron
    • ¾ ts vaniljesukker
    • ¾ ts smaksnøytral olje
    • 3 dl revne gulrøtter
    • 75 g hakkede rosiner
  • Ostekrem

    • 100 g kremost ananas/mandarin eller naturell
    • 100 g melis
    • ½ ts vaniljesukker
    • ½ stk gulrot i strimler til pynt

Slik gjør du

1 timer
enkelt

Slik gjør du:

Visp egg og sukker stivt til eggedosis. Bland mel, kanel, natron og vaniljesukker. Tilsett det tørre i eggedosisen vekselvis med oljen. Rør forsiktig inn gulrøtter og rosiner. Hell røren i bakepapirkledd springform 24 cm, og stek på nederste rille i stekeovnen ved 175 °C i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken på rist.

Rør sammen kremost, melis og vaniljesukker til det har en smørbar konsistens. Bre ostekremen over kaken og pynt med gulrotstrimler.

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 09:00 - 15:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Telefon 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no