Søk:

Champagnemousse

Champagnemousse

Ingredienser

porsjoner
    • 4 stk Prior solegg
    • 5 stk plater gelatin
    • 250 g sukker
    • 3 ss limejus/-saft
    • 1 ½ dl champagne eller musserende vin
    • finrevet limeskall til pynt

Slik gjør du

1 timer
middels

Slik gjør du:

Legg gelatin i bløt i kaldt vann i ca. 5 minutter. 

Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Ha i limejus og champagne under forsiktig omrøring.

Ta opp gelatinplatene og klem ut vannet. Hell 1/2 dl kokende vann over og rør til all gelatinen er oppløst. La moussen begynne å stivne litt, rør om og fyll i porsjonsskåler.

Sett kaldt til servering.

Drikkeforslag:
En halvtørr champagne eller musserende vin.

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no