Søk:

90-årene

Det ble lansert ferske stykningsdeler, av kylling og kalkun. Egg ble lansert i ulike varianter.

Den norske kyllingrasen ble erstattet av en mer kjøttfyll, skotsk rase, Ross.

I 1929 utgjorde egg 98% av omsetningen. Men på 90-tallet passerte verdien av hvitt kjøtt verdien av egg. Årsaken lå i lanseringen av ferske stykningsdeler av kylling og kalkun. I 1955 var 70% av solgt volum dypfryst mot på 90-tallet hvor 70% var ferskt.

Siden 1995 hadde Prior lansert ca.500 nye produkter, hvorav 200 til dagligvaresektoren.

Det er ikke bare hvitt kjøtt som hadde en revolusjonerende utvikling i denne perioden. Egg var ikke lenger et egg. Nå kunne en få egg med e-vitamin, omega 3 fettsyre, økologiske egg, egg fra frittgående høner, solegg og de tradisjonelle eggene.

1.mai 1999 skiftet vi navn fra Norske Eggcentraler til Prior Norge.
 

Verktøylinje

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no