Søk:

Grillpølser og kikertsalat

Grillpølser  og kikertsalat

Ingredienser

porsjoner
    • 1 stk pakke Prior Grillpølser
    • 1 stk pakke nanbrød
    • 8 stk skiver sprøstekt bacon
  • Kikertsalat:

    • 2 stk avokado
    • 1 stk lime
    • 1 stk boks hermetiske kikerter
    • 1 stk lite glass pesto
    • ½ stk rød løk

Slik gjør du

30 min
enkelt

Slik gjør du:

Grill pølsene ca. 5 minutter.

Del avokadoene, og fjern sten og skall. Skjær avokadokjøttet i små biter og vend bitene i limesaft. Bland inn kikerter, pesto og grovhakket løk.

Server pølsene på lune nanbrød sammen med sprøstekt bacon og kikertsalat.

Tips: Kikertesalaten smaker godt til alt stekt hvitt kjøtt.

Verktøylinje

Kommentarer

  • Det er ingen kommentarer

Legg til kommentar

Felter merket med fet tekst må fylles ut
captcha (n/a)
Skriv inn ordene fra bildet (forklaring)
Fungerer ikke koden?
Klikk her for å lage en ny

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no