Søk:

Eggerøre med skinke, vårløk og tomat

Eggerøre med skinke, vårløk og tomat

Ingredienser

porsjoner
    • 6 stk Prior egg
    • 6 ss melk, vann eller fløte
    • salt og pepper
    • smør til steking
    • 200 g strimlet skinke, gjerne røkt
    • 2 stk hakkede vårløk
    • 12 stk delte cherrytomater
    • friske urter til pynt

Slik gjør du

15 min
enkelt

Slik gjør du:

Knekk eggene i en bolle og tilsett melk. Krydre med salt og pepper, og pisk lett sammen. Smelt litt smør i en stekepanne, og stek skinken. Vend inn vårløk og tilsett eggemassen. Rør hele tiden i stekepannen til eggerøren er kremete.

Ha eggerøren over på et serveringsfat, og pynt med delte cherrytomater og urter.

 

Tips: Server med ristet brød til.

Verktøylinje

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no