Søk:

Eggerøre med røkt laks, spinat og pinjekjerner

Eggerøre med røkt laks, spinat og pinjekjerner

Ingredienser

porsjoner
    • 6 stk Prior egg
    • 6 ss melk, vann eller fløte
    • salt og pepper
    • smør til steking
    • 1 stk hakket hvitløksfedd
    • 2 stk never hakket frisk spinat, godt vasket
    • 4 stk skriver grillet landbrød
    • 12 stk skiver røkelaks
    • 4 ss ristede pinjekjerner

Slik gjør du

15 min
enkelt

Slik gjør du:

Knekk eggene i en bolle og tilsett melk. Krydre med salt og pepper, og pisk lett sammen. Smelt litt smør i en stekepanne og surr hvitløk og spinat til spinaten faller sammen. Tilsett eggemassen. Rør hele tiden i stekepannen til eggerøren er kremete.

Fordel eggerøren på landbrødskivene, og pynt med røkelaks. Dryss over pinjekjerner og server.

 

Tips: Server med sennepssaus og en liten salat.

 


 

Verktøylinje

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no