Søk:

Eggerøre med asparges, sjampinjonger og løk

Eggerøre med asparges, sjampinjonger og løk

Ingredienser

porsjoner
    • 6 stk Prior egg
    • 6 ss melk, vann eller fløte
    • salt og pepper
    • smør til steking
    • 12 stk delte aspargestopper
    • 1 stk neve sjampinjonger i skiver
    • 1 stk hakket løk

Slik gjør du

15 min
enkelt

Slik gjør du:

Knekk eggene i en bolle og tilsett melk. Krydre med salt og pepper, og pisk lett sammen.
Smelt litt smør i en stekepanne og surr aspargestopper, sjampinjonger og løk uten at det får farge.
Tilsett eggemassen. Rør hele tiden i stekepannen til eggerøren er kremete.

Ha eggerøren over på et serveringsfat, og server.

 

Tips: Server denne gode eggerøren på en buffe sammen med andre småretter, som frokost eller til kvelds på grovt brød.

Verktøylinje

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no