Søk:

Tilberedning

Fjørfekjøtt og kvernet kjøtt skal gjennomstekes. Hvitt kjøtt er tilstrekkelig oppvarmet når det har oppnådd en kjernetemperatur på 72 °C.

  • Steking av kyllingfilet

    Fjørfekjøtt og kvernet kjøtt skal gjennomstekes. Hvitt kjøtt er tilstrekkelig oppvarmet når det har oppnådd en kjernetemperatur på 72 °C.

  • Oppbevaring i kjøleskap

    Ferskpakket hvitt kjøtt er holdbart til siste forbruksdag så sant pakningen er uåpnet og produktet oppbevares ved temperaturer mellom 0 - 4 °C.

Forbrukersenter

Forbrukertelefon     800 33 390
Hverdager  kl 10:00 - 14:00

 

Kontakt

Prior, Postboks 360, 0513 Oslo
 
Sentralbord tlf. 03070

 

 

 

Andre sider fra Nortura

nortura.no   gilde.no   thulefjord.no   eldhus.no